+32 (0)485 644 117

Bestuurders

Dankzij First-Accent WebConnect kan u met één klik alle bestuurders uit een Microsoft Excel document direct in Webfleet Solutions WEBFLEET uploaden.

First-Accent WebConnect voorziet in het importeren van Microsoft Excel documenten die bestuurdergegevens bevatten.  Dikwijls wordt dit gebruikt om bestaande bestuurders over te zetten naar Webfleet Solutions WEBFLEET bij het initiële gebruik van Webfleet Solutions WEBFLEET.  Een voorbeeld van zo'n Excel vindt u in bijlage.  

Elke lijn beschrijft één bestuurder.  Elke kolom is een eigenschap van de bestuurder.  Naast de bestuurdersgegevens kan u ook bepalen welke code gebruikt wordt voor de Webfleet Solutions PRO en in welke bestuurdersgroepen de bestuurder ondergebracht moet worden.  Bestaat de bestuurdersgroep niet, dan wordt die aangemaakt.  

Vooraleer u de import start kan u ook ervoor kiezen om alle bestaande bestuurdersgroepen, of alle bestuurders te verwijderen.

In First-Accent WebConnect maakt u een profiel aan waarin u bewaard welke kolom overeenstemt met welke eigenschap van Webfleet Solutions WEBFLEET bestuurders.  Nadien kan u het bestand uploaden, en worden alle bestuurders geïmporteerd in uw Webfleet Solutions WEBFLEET account.

Na de import krijgt u een Microsoft Excel document terug waarin per bestuurder de resultaten van de verwerking staan.  Op die mannier kan met de handige filters van Microsoft Excel de verwering gecontroleerd worden.

Afbeeldingen

Bestanden